Ne oldu, başlık zorunuza mı gitti? o zaman gerisini okumayın bence !!!
A. Kadir TUTAŞI’ya çağrı. O meydanı aslına uygun hale getirin lütfen.
Yukarıdaki fotoğrafa baktığınızda eğer ciğeriniz sızlamıyorsa o zaman dönün kaybettiğiniz Vicdan’ınıza ağlayın.
Mardin Milletvekili Şeyhmus Dinçer’in o Meydan’da çocuk iken koşup oynadığına şahidim.
Eski Belediye Başkanı Beşir Ayanoğlu’nun da o Meydan’da oynadığına şahidim.
Eski Belediye Başkanları Metin Pamukçu, Aydın Saraçoğlu’da o meydan da oturduklarını ve şehrin gurur abidesi olan o alanda yaşam duruşlarını gösterdiklerine şahidim.
Ak Parti İl Başkanının çocukluk ve gençlik döneminde Kızıltepe’den Mardin’e geldiğinde o meydan da inip gökyüzüne hayranlıkla baktığını da bilirim.
İlçe Başkanı Serdal Bağış’ın o meydan’da oyun oynadığını, arkadaş buluşmalarını bilirim.
Eski ilçe Başkanı Olcay Sekizkardeş’in o Meydan’da bisiklet sürüşünü bilirim.
Âlim ve Her şeyi bilen Rektör Ağırakçe’nin de o meydan anılarını bilirim
Kanaat önderlerimiz var ya, onlarda o meydanda Adnan Avuka’nın objektifine poz verişlerinin resimleri halen arşivimde, hemde göğüsleri kabarık ve alınları dik bir şekilde.
O Meydan’da hayata meydan okumuşların tüm anıları vardır ve hepsini tek tek bilirim.
O Meydan Mardin’linin güven huzur ve sevgi bulduğu meydandı.
Atatürk’ün guru duruşunun üzerimizdeki güven veren haliydi o meydan
Gelelim İstanbul’daki Mardin’lilere… Her fırsatta ( Günde 5 kere) attığı tweet’lerle Cumhurbaşkanı yalakası meşhur iş adamı abinin o meydan ile ilgili hatıratlarını da bilirim.
İşi gücü salata yapmak ve her şeyi eleştirmekle görevli Prof. Hocamızın (Bay nazik efendi) onunda o meydan ile ilgili apartmanının kapıcısına yaptığı serzenişi bilirim.
Sözüm ona her makamdan abilerin bulunduğu STK’larımızın çok muhterem Mardin sevdalılığındaki meydan anılarını da bilirim.
ATIP TUTMAK KOLAY BEYLER… O MEYDAN BU HALE GELİNCE NEDEN SUSTUNUZ.
Haaa MEŞHUR VALİ MUSTAFA YAMAN YAPTI BUNU DİYORSUNUZ DİMİ…
HADİ ORDAN, VALİ YAPTI DİYELİM PEKİ SİZ NERDEYDİNİZ? KORKTUNUZ MU? YOKSA MARDİN’İN MEŞHUR FELSEFESİ OLAN “EŞŞAHLİ” Mİ DEDİNİZ?
E Hani konuşunca hepiniz Mardin sevdalısıydınız?
Hani atıp tuttuğunuzda kimseden korkmazdınız?
Hani gece gündüz Mardin için çalışıyordunuz?
Şimdi soruyorum size !!!
Bu Meydan tarihi kent mardin’e uygun mu?
Aslına dönmesi gerekmez mi?
Dünya genelinde yaşayan tarihi kentlerden birkaç tanesi var, biriside Mardin. Korumak göreviniz, görevimiz değil mi?
Rantınıza sustuk.
Kanaat önderiyiz dediniz EYVALLAH dedik
Millet aç ve işsiz ama siz keyif içindesiniz YA SABIR dedik.
E yeter da ….
ARTUKLU BELEDİYE BAŞKANI A.KADİR TUTAŞI’YA ÇAĞRIDIR.
KAMPANYA BAŞLASIN VE YAPIM MALİYETİ MARDİNLİ DERNEK VAKIF VE YUKARIDA İSİMLERİ SAYILI SORUMLULARA PAYLAŞTIRILARAK O MEYDAN LÜTFEN ASLINA GERİ DÖNSÜN.
Milletin ayarıyla oynadınız ama TARİHİN AYARIYLA OYNAMAYIN !!!
Söz veriyorum Kampanya açarsanız bende maddi destek veririm
Hatta o şerefli onurlu ama işsiz bırakılan, sefalet içinde yaşamaya mahkûm edilen Mardinli gençler bile destek verir. Para veremezse gelir taş bile taşır, kum bile çeker. Mardin hak ettiği gibi korunsun.
ÖNEMLİ NOT: Sakın beni arayıpta AĞUY ben artık makamda değilim, makamdayken elimden geleni yaptım diye laf salatasında bulunmayın YEMEZLER. Ben Makamsız halimle Mardin için her şeyi göze alan bir Mardinliyim. Alayınızı bilirim ama sizde bilirsiniz ki yeri gelmeden konuşmam. Hadi şimdi A.Kadir Tutaşı'yı ikna edin ve el birliğiyle susarak mahvettiğiniz o meydanı eski haline çevirin. Suçu Vali'ye yâda ona buna atmayın. SİZ ORDAYDINIZ ve BU GÖZÜNÜZÜN ÖNÜNDE OLDU
