BANA YİNE KIZACAKLAR AMA UMURUMDA DEĞİL !!!
Murat ÇUHADAR

BANA YİNE KIZACAKLAR AMA UMURUMDA DEĞİL !!!

Bu içerik 179 kez okundu.

YAZIKLAR OLSUN SİZE, MARDİN’İ YİNE SAHİPSİZ BIRAKTINIZ

Geçtiğimiz hafta İstanbul’da Mardin Tanıtım Günleri organizasyonu Mardin Dernekler Federasyonu tarafından düzenlendi. MARDİNFED Genel Başkanı Sayın Sedat Güngörür ve Yönetim Kurulu tarafından inanılmaz bir emek sarf edilerek gerçekleşen program 4 gün sürdü. 

Her şey harikaydı, İzdiham Vardı, Mardin’li vatandaşlarımız tam bir gövde gösterisiyle bütünlük sağladı. Mardin kültürünün en önemli özellikleri büyük bir titizlikle sergilendi. 7’den 70’e tüm Mardin’li vatandaşlar büyük bir coşku içerisinde oraya gelen binlerce yabancı kişiye Mardin’i yaşattılar.

MARDİNFED kusursuz bir ev sahipliği yaptı. MardinfedYönetim Kurulundaki arkadaşlar günlerce İstanbul’u karış karış dolaşıp davetleri gerçekleştirdiler. 

Bakan’lardan Vali’lere, Belediye Başkanlarından siyasi ünlü isimlere, Sanatçılardan Bürokratlara kadar herkes oradaydı. Amasyalısı, Rize’lisi, Yozgat’lısı derken 81 il vatandaşları Mardin’i tanımaya ve görmeye gelmişti. 

Ama gelin görün ki Mardin gelmemişti kendi tanıtımına. Mardin Valiliği destekçiydi elbette ama sadece Valilik mi Mardin’i temsil ediyordu ?

Oysa Başkan Sedat Güngörür ve Yönetim Kurulu Üyesi Şehmus Bağış Mardin’de kapı kapı dolaşıp tüm kişi , kuruluş, şirket ve stk’ları davet etmiştiler ama tabi ki her zaman olduğu gibi yine bin deredeb su getirme modası çıktı karşımıza.

Mardinfed Belediyelere Stant’ları ücretsiz ve hatta firmalara bile ücretsiz tahsis imkanı sağladılarsa bile kimse zahmet edip kaidesini kaldırıp gelmedi. LUTFETMEDİLER. Ama iş lafa geldiği zaman kimsenin Mardin’e sahip çıkmadığından dem vururlar sürekli.

MARDİNFED Minnetsiz ve büyük bir gurur duyacağımız bir modelle bu süreci başarıyla atlattı ve göğsümüzü kabarttı. Bu vesile ile Mardinfed Genel Başkanı Sayın Sedat Güngörür ve Kıymetli Yönetim Kuruluna minnet ve şükranlarımı sunuyorum.

PEKİ …. Mardin denince tarih kültür ve Medeniyet Başkenti gelir akıllara ve Mardin denince tabiki Artuklu Belediyesi gelir bu tür organizasyonlarda. E Şimdi sormazlarmı adama sen neredeydin Artuklu Belediyesi. Kültür Müdürlüğünmüyok ? Paran mı Yok ? elemanın mı yok ? Yoksa Mardin’le işin mi yok ? Belediyenin çok sevdiğim TATLI Başkanı Mehmet Tatlıdede azıcık başını kaldırıp göğe baksa meleklerin isyanını görecek ama … Neyse …

Peki Yine bu tür organizasyonlarda en önde olması gereken kuruluşların başında gelen Ticaret ve Sanayi OdamızzNeredeydi acaba ? Oysa Sosyal Medyada bulunmayı sever diye bilirdik odamızı. Mazeret Başkan beyin Annesinin vefat etmiş olması olarak gösterildi. Onun Annesi hepimizin annesidir elbette. Allah Rahmet eylesin ve Mekanı Cennet olsun İnşallah. Ama kurumsal yapıların Bahanesi olmaz. Sen gelme tamam ama Meclis Başkanın var , Genel Sekreterin var, Yönetim Kurulu Üyelerin var. Varda var. Di mi ? ağğğ ağ 

Gelelim kazancını ve büyümesini Mardin ve Mardin’liyeborçlu olan kuruluşlarımıza. Karun kadar büyüdünüz. Allah daim etsin. Ama diyet ödemek boyun borcunuz değilmiydi ?Mala mıne …

Yahu hakikaten sizlere söyleyecek laf bulamıyorum. Gerçi laf var ama utanacak yüz yok. El birliğiyle yediniz, Mardin’i bu duruma getirende hepinizsiniz. Hava civa işler ile kişisel kesenizi doldurmak, ideolojik ayaklarda bulunmak, dönemsel Erdoğancı olmak, dönemsel HDP’li olmak, dönemsel Müslüman olmak …. Vah vah vah ….

Bu neyin alametidir biliyormusunuz ? Bu Kafirliğinalametidir. Zındıklıktır ve GÜNAHTIR. Allah islah etsin.

Oysa Sedat Güngörür ve Yönetimi başta olmak üzere , o gün şan ve şerefle orada gövdeleri ile bulunan Dargeçit ve Midyat Belediyelerine ve Başkanlarına, Hain ve kahpece saldırıya uğrayan Nedim Kaya abime, Mahmut Gazala, İsmet Yedikardeş, Ali Aba, Mahmut Mardinli, Fuat Bodur ve daha birçok gerçek Mardin yüreği taşıyan hemşerilerime ayrıca Mardin organize Sanayi Başkanı Nasır Duyan’a sonsuz minnet, şükran ve teşekkürlerimi sunarım.

Murat Çuhadar

Türkiye’nin Yaşam Koçu

DİĞER YAZILAR
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
KOZLUK'TA TAZİYE EVLERİNDE SADECE ÇORBA İKRAM EDİLECEK
KOZLUK'TA TAZİYE EVLERİNDE SADECE ÇORBA İKRAM EDİLECEK
Yaşama tutunamadı!
Yaşama tutunamadı!