BERBER FİYATLAR GÜNCELLENDİ

BERBER FİYATLAR GÜNCELLENDİ
Bu içerik 72 kez okundu.

Batman’daki berberlerin uzun süredir beklenen fiyat listesi açıklandı. Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, vatandaşların ekonomik durumunu ve esnafın taleplerini göz önünde bulundurarak yeni fiyat düzenlemelerini yaptıklarını duyurdu.

Çiftçi, her berberde asılı olması gereken kartondan hazırlanmış fiyat listelerine vurgu yaparak, fotokopilerin dikkate alınmamasını ve cezai işlem yapılması gerektiğini söyledi.

Berberlerin fiyatlarına şöyle bir düzenleme getirildi.

Berberlerin fiyat listesini A, B, C, şeklinde sınıflara ayıran meslek odası A sınıfı Berberlerde Saç-sakal kesimi fiyatını 400 TL olarak belirledi.

Çoğunluğu B sınıfı olan Batman berberlerinin fiyat listelerini de açıklayan Oda, Saç-sakal kesimi-Yıkama-Fön için 250, Saç kesimine 180, Sakal kesimine 120, Saç yıkama ve fön çekme, 80, Sakal kesimi-saç yıkama 140, Çocuk traşı 130, Damat traşı 1200, Saç boyama 250, Perma 650, Keratin (kısa saç) 500, Manikür 140, Pedikür 220, Cilt bakımı 500, Maske 120, Ağda (yüz bölgesi) 60, Kaş alma 60 ve Ense traşını 50 Tl. olarak onaylayan Oda bu fiyata uyulmasını istedi.

Buna göre orta sınıf bir berbere gidecek olan vatandaşlar Saç-sakal kesimi, yıkama ve fön için 250 TL ödeyecek, Sadece saç traşı olup yüz bölgesine ağda ve kaş alma işlemini yaptıranlar da 300 lira ödeyecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Yaşama tutunamadı!
Yaşama tutunamadı!
“Tarım işçileri için tedbirlerinizi alın”
“Tarım işçileri için tedbirlerinizi alın”