NASIROĞLU SÖZÜNÜ TUTTU

Milletvekili Ferhat Nasıroğlu'nun söz verdiği bisikletler Batmanlı öğrencilere dağıtıldı.

NASIROĞLU SÖZÜNÜ TUTTU
Bu içerik 116 kez okundu.

Batman'da Necat Nasıroğlu İlkokulunca "Tarih Yazan Çocuklar" etkinliği programında tarih yazan karakterleri canlandıran çocuklara bisiklet sözü veren Nasıroğlu, sözünü tuttu ve çocuklar bisikletlerine kavuştu.

Milletvelili Nasıroğlu,  Necat Nasıroğlu Vakfı adına 25 çocuğu bisikletle ödüllendirdi.

Mutlulukları yüzlerinden okunan çocuklar Milletvekili Nasıroğlu ile  Necat Nasıroğlu Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı avukat Hatice Nasıroğlu'na teşekkür etti.

Gazetecilere açıklamada bulunan Milletvekili Nasıroğlu, "Geçen ay ocak ayında tarihte önemli şahsiyetleri canlandırma adına  çocuklarımız,  tarihe mal olmuş  karakteri canlandırdılar. Rollerini çok güzel canlandırdılar. Biz iki şey istiyoruz; birincisi bu çocuklarımız tarihlerini bilsinler, bu şahsiyetler neden tarihte önemli bir yere sahiptirler? Onları öğrensinler  ve  tiyatro oyunu ile  onları canlı olarak  sergilesinler. Hem  de özgüvenleri  olsun." Dedi.

Batman'daki çocuk ve gençlerin özgüvenlerini artırmak istediklerini ifade eden Nasıroğlu, özgüvene sahip çocukların  başarılı olacağına da inandığını söyledi. 

Nasıroğlu "İlkokuldan itibaren bu çocuklarımızın hayata hazırlanması, karakterli bireyler olarak başarılı olması için bir atılım içerisindeyiz. Milli Eğitim camiasıyla bu konuda ciddi projeler geliştiriyoruz, ciddi yatırımlar yapıyoruz. Dolayısıyla bizim en büyük hayalimiz geleceğin Batman’ında bu gençlerimiz, bu çocuklarımız  Batman ve Türkiye de önemli şahsiyetler olsun istiyoruz." Diye konuştu.

Tiyatro oyununda başarılı performans sergileyen çocukları bisikletle  ödüllendirdiklerini dile getiren Nasıroğlu,  Necat Nasıroğlu Vakfı yöneticilerine teşekkür etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Başkan Gür, işçi bayramını kutladı
Başkan Gür, işçi bayramını kutladı
KOZLUK'TA TAZİYE EVLERİNDE SADECE ÇORBA İKRAM EDİLECEK
KOZLUK'TA TAZİYE EVLERİNDE SADECE ÇORBA İKRAM EDİLECEK