BESOB’tan İŞKUR’a İstihdam Teşviki Çağrısı

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Mehmet Salih Kaplan, İŞKUR Batman İl Müdürü Mehmet Emin Aktan’ı ziyaret ederek Batman ekonomisi ve istihdamı artırmaya yönelik destekler üzerine değerlendirmelerde bulundu.

BESOB’tan İŞKUR’a İstihdam Teşviki Çağrısı
Bu içerik 87 kez okundu.

Ziyarette Batman’ın ekonomik yapısı ve istihdam odaklı çalışmalar ele alındı. BESOB Başkanı Kaplan, bireysel ve toplumsal refahın temel unsurlarından biri olan istihdamın güçlendirilmesi gerektiğini vurguladı. Kaplan, özellikle esnaf ve sanatkârların istihdam yaratma kapasitesinin artırılması için teşviklerin genişletilmesi gerektiğini ifade etti.

İŞKUR İl Müdürü Mehmet Emin Aktan ise, istihdam sağlayan işletmelere yönelik desteklerin sürdüğünü belirterek, işsizlikle mücadele kapsamında aralıksız çalışmalar yürüttüklerini söyledi. Aktan, görüşmenin oldukça verimli geçtiğini ifade ederek, BESOB Başkanı Kaplan ve beraberindeki heyete nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BESO'yu Hizmet Merkezine Dönüştürdük
BESO'yu Hizmet Merkezine Dönüştürdük
“56 YILDIR YÖNÜMÜZ TARİHSEL SORUMLULUK”
“56 YILDIR YÖNÜMÜZ TARİHSEL SORUMLULUK”