MHP Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin öncülüğünde Ankara’ya giden heyet, 28. Dönem 4. Yasama Yılı’nın açılışının ardından yapılan grup toplantısında yerini aldı. Batman teşkilatı, liderleri Bahçeli’ye desteklerini güçlü bir şekilde gösterdi.
Ankara’da Güçlü Katılım
MHP grup toplantısına, Batman teşkilatından Merkez İlçe Başkanı Ramazan Toy, Kamu-Sen Batman İl Temsilcisi Aykan Sağırkaya, sendika temsilcileri, il yöneticileri, ilçe ve belde başkanları, KAÇEP üyeleri, meclis üyeleri, STK temsilcileri ve muhtarlar da katıldı.Yoğun katılımın dikkat çektiği toplantıda, Batman heyeti MHP lideri Devlet Bahçeli’nin konuşmasını salondan takip etti.

Çetin: “Birlik ve Beraberliğimizin Göstergesidir”
MHP Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, Ankara ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamada, teşkilatın birliğini ve kararlılığını vurguladı.“Teşkilatımızın birlik ve beraberlik içerisinde Ankara’da bulunması, Batman’a ve ülkemize olan bağlılığımızın, aynı zamanda teşkilatımıza olan sadakatimizin bir göstergesidir. Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliğinde, ülkemizin, vatandaşlarımızın ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz.”Çetin, açıklamasının sonunda “Allah birlik ve beraberliğimizi daim ve kaim eylesin.” diyerek sözlerini tamamladı.

