“DEVA Partisi, Gayrimeşru Yollara Başvurmayacak; Hedef Düzgün Yol ile İktidar”

DEVA Partisi Batman İl Başkanı Şehmus Yılmaz, partisinin siyaset vizyonuna ve iktidar hedeflerine dair kapsamlı bir değerlendirmede bulundu.

“DEVA Partisi, Gayrimeşru Yollara Başvurmayacak; Hedef Düzgün Yol ile İktidar”
Bu içerik 347 kez okundu.

 Yılmaz, Türkiye'nin içinde bulunduğu zorlukların ancak dürüst, şeffaf ve liyakatli kadrolarla aşılabileceğini belirterek, partisinin meşru demokratik yöntemlerle iktidara yürüdüğünün altını çizdi. 

“Biz hedefine ulaşmak için gayrimeşru yollara başvuranlardan değiliz, olmayacağız. Amacımız, yanlış yollara sapmadan, düzgün yolda ilerleyip iktidara gelmektir.”

ifadeleriyle, DEVA Partisi’nin etik siyaset anlayışına vurgu yaptı.

“Hedefimiz Sadece İktidar Değil, Yönetim Anlayışını Değiştirmek”

Yılmaz, DEVA Partisi’nin yalnızca iktidarı hedeflemediğini, aynı zamanda Türkiye’de yönetim anlayışını köklü biçimde dönüştürmeyi amaçladığını vurguladı. Açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Bizim iktidarımızda eşitlik, adalet ve refah ön planda olacak. Bürokrasi üzerindeki siyasi baskılar sona erecek, kurum amirleri ve müdürler işlerini baskı altında değil, özgürce yapacak. Ülke sağa sola savrulan bir araç gibi değil; rayına oturmuş bir tren gibi güvenli ve istikrarlı bir hatta ilerleyecek.”

“Ehil Kadrolarla Türkiye’yi Çıkışa Taşıyacağız”

Türkiye’nin sorunlarını çözecek kadroların DEVA Partisi’nde olduğunu ifade eden Yılmaz, liyakat esaslı yönetim anlayışını şu sözlerle açıkladı:

“Tüneller karanlık sanılır ama biz, o tünelin sonundaki ışığı göstereceğiz. Alanında uzman, işi bilen kadrolarla iktidara gelip Türkiye’yi çıkışa taşıyacağız.”

Yılmaz ayrıca, Genel Başkan Ali Babacan’ın sıkça vurguladığı gibi, DEVA Partisi iktidarında:

  • İlk 6 ayda halkın rahatlamayı hissedeceğini,

  • 1 yıl içinde ise ülkenin toparlanacağını belirtti.

“Türkiye’nin İhtiyacı Dürüst ve Ehil Kadrolardır”

Basın açıklamasını şu sözlerle tamamlayan Yılmaz, partisinin temel amacını şöyle özetledi:

“Bizim hedefimiz, ülkeyi düzgün, dürüst ve ehil kadrolarla yönetmektir. Türkiye’nin ihtiyacı olan şey de tam olarak budur.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
"ÇÖZÜM VE TOPLUMSAL BARIŞA GÜÇLÜ DESTEK OLALILIM"
“TÜRKİYE HEP 18 YAŞINDADIR”
“TÜRKİYE HEP 18 YAŞINDADIR”