İşletmeciliğini Zeynep Çiçek ve Ebrar Çicek’in yaptığı Florist Çiçekçilik Çiçek & Çikolata organizasyonuyla gerçekleştirilen açılışa, sanayici-iş insanı ve ASKON Batman Şube Başkan Yardımcısı Ekrem Tüzün, TEKSİAD Başkanı Halil Yaşar, ASRİAD Batman Şube Başkanı Av. Osman Aslan, Grup Avrupa Tekstil sahibi Turan Yavuz, Çiçek Tekstil sahibi Bedri Çiçek ve TEKSİAD’a bağlı diğer yönetim kurulu üyeleri, Beyler Divanı işletme sahibi Mehmet Yavuz ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.
“HERKESE HİTAP EDECEK BİR İŞLETME AÇTIK”
Konseptlerinde öncelikli olarak İtalyan Pizzası, stick burger, çıtır tavuk, nargile ve oyun salonundan oluştuğuna dikkat çeken Yavuz, ” Konseptimiz, açıkçası herkese bir parça hitap edebilmek adına bir işletme açmayı düşündük. En öne çıkan spesiyalimiz, İtalyan pizzalarımızda carpaccio pizzamız ve dana füme pizzamızdır. Diğer klasik ürünlerimiz de zaten mevcut. Önceliğimizde pizza ve stick burgerimizi sayabiliriz” diye konuştu.
“GÜNEYDOĞUYA YATIRIM YAPMAK İSTEDİK”
Kurumsal bir firmanın ilk adımını attıklarını kaydeden Beyler Divanı işletme sahibi Mehmet Yavuz, “820 metrekare işletme alanımızda 20 personel ile hizmet vermekteyiz. Kurumsal bir firmanın ilk adımını atmış bulunmaktayız. Diyarbakır, Mardin ve Siirt’te ARGE çalışmamız devam ediyor. Zaten daha sonraları oralarda da işletme açacağımız için hazırlıklarımızı yapıyoruz. İstanbul’da aynı sektör üzerinde başka isimlerde işletmelerde vardı ama Güneydoğu’ya yatırım yapıp Batman’a öncelik vermek istedik. Çünkü kendi coğrafyamız, kendi halkımız. Başka illerde işletme açmak amacıyla altyapı çalışmamız devam ediyor ama merkez firmamız Batman’da olacak” dedi.
