Altı farklı kategoride gerçekleştirilen turnuvada genç sporcular, şampiyonluk için kortlarda mücadele etti.
38 SPORCU KORTA ÇIKTI
Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Batman Tenis İl Temsilciliğinin 2026 yılı faaliyet programında yer alan 29 Ekim Cumhuriyet Cup Tenis Turnuvası, 23-27 Ekim 2026 tarihleri arasında 19 Mayıs Gençlik Merkezi Tenis Kortları’nda düzenlendi. 8-14 yaş grubundaki sporcuların katılımıyla gerçekleştirilen turnuvada toplam 38 sporcu, altı farklı kategoride mücadele etti. 27 Ekim’de oynanan final maçlarının ardından dereceye giren sporcular belli oldu.
8-10 YAŞ ERKEKLER
1 - Miraç Çiçek
2 - İsa Kaya
11-13 YAŞ ERKEKLER
1 - Muhammed Melih Çiftlik
2 - Barış Kavak
14-16 YAŞ ERKEKLER
1 - Kadir Çiçek
2 - Fırat Çiçek
8-10 YAŞ KADINLAR
1 - Rojin Çiçek
2 - Eslem Çiftlik
11-13 YAŞ KADINLAR
1 - Esmanur Çiftlik
2 - Hümeyra Kaya
14-16 YAŞ KADINLAR
1 - Dicle Çiçek
2 - Hivda Çiçek
EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR
Batman Tenis İl Temsilcisi Sabahattin Alökmen, turnuvanın başarıyla gerçekleştirilmesine katkı sunan kurum ve kişilere teşekkür etti. Alökmen, Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne, kendilerini yalnız bırakmayan sporcu velilerine, kortlarda mücadele eden sporculara, antrenörler Sabahattin Alökmen, Hakan Taşkın, Meryem Özçakıcı ve Mahir Dursun’a, ayrıca görev alan hakemlere teşekkürlerini iletti.
Cumhuriyet Bayramı coşkusunu sporla buluşturan turnuva, genç tenisçilerin performanslarını sergilemelerine ve yeteneklerini geliştirmelerine katkı sağladı. Organizasyon, Batman’da tenis sporunun gelişimi ve genç sporcuların teşvik edilmesi açısından önemli bir etkinlik olarak tamamlandı.
