“GAZETECİLER TOPLUMUN GÖZÜ VE KULAĞIDIR”

​Ozan İlingi’den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı: “Gazeteciler Toplumun Gözü ve Kulağıdır”

“GAZETECİLER TOPLUMUN GÖZÜ VE KULAĞIDIR”
Bu içerik 106 kez okundu.

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Birimi Başkan Yardımcısı ve Batmanlı genç iş insanı Ozan İlingi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Mesajında gazeteciliğin toplum için taşıdığı öneme değinen İlingi, “Gazeteciler, halkın doğru ve güvenilir bilgiye ulaşabilmesi için büyük bir özveri ile çalışıyor. Basın mensuplarımız, sadece haber üretmekle kalmıyor, aynı zamanda demokrasimizin temel taşlarını güçlendiren bir görevi de yerine getiriyor. Bu nedenle tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

İlingi, ayrıca yerel ve ulusal basının, toplumu bilgilendirme görevini büyük bir sorumluluk ve titizlikle yerine getirdiğini vurguladı. “Gazetecilerimizin, doğru ve tarafsız habercilik anlayışıyla yürüttüğü çalışmalar, toplumsal farkındalığın artmasına ve kamuoyunun bilinçlenmesine katkı sağlıyor” dedi. Genç iş insanı, mesajında medya sektöründe görev yapan tüm çalışanlara başarı ve sağlık dileklerini iletirken, gençlerin de basın ve medya alanına ilgilerini artırmaları gerektiğine dikkat çekti. Ozan İlingi, Batman’dan Türkiye’nin dört bir yanına yayılan gazetecilerin özverili çalışmalarını takdir ederek, gazeteciliğin toplumsal hayattaki vazgeçilmez rolüne vurgu yaptı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Uyanık’tan Miraç Kandili Mesajı
Uyanık’tan Miraç Kandili Mesajı
 “Irkçılık Futbolun ve İnsanlığın Düşmanıdır”
“Irkçılık Futbolun ve İnsanlığın Düşmanıdır”