“Milletimizin Vicdanına Havale ediyoruz”

Mart yerel seçimlerinde yeniden refah partisi olarak ülke genelinde 63 belediye başkanlığı kazandık.

“Milletimizin Vicdanına Havale ediyoruz”
Bu içerik 166 kez okundu.

Milletimizin Vicdanına Havale ediyoruz.

Mart yerel seçimlerinde yeniden refah partisi olarak ülke genelinde 63 belediye başkanlığı kazandik.
Akp nin israfçı ve verimsiz politikalarından dolayı belediyeler boğazına kadar borç altında bırakıldığına şahit olduk.

Akp den Yeniden  Refah Partisinin aldığı belediyelerin kamu kurumlarına olan borç ve yükümlülükleri belediyeler Akp de iken kendi eserleri olan bu borçlar zamana bırakılmış ve tahsil edilmemiştir.

Belediyeler  a
Akp nin elinden çıktıktan sonra kendi eserleri olan bu borçlar  yeni belediye başkanlarımız üzerinden ani bir baskı ve tehdit aracı olarak kullanılıp  belediyelerin maaş ödeyemez hizmet üretemez duruma düşürülmesi sağlanmıştır.

Bu haksız ve adaletsiz uygulamalar bize oy veren seçmeni cezalandırma amacı taşıdığını milletimiz net bir şekilde  görmektedir.

Mağdur edebiyatıyla 23 yıldır iktidarda olan Akp kendisine alternatif olabilecek potansiyeli taşıyan Yeniden Refah Partisine haksız ,hukuksuz ve adaletsiz bir biçimde saldırıları devam etmektedir.

Bu saldırı ve tehditlere karşı direnemeyen bazı belediye başkanlarımız istifa edip daha konforlu ve tehditsiz  bir alanı tercih etmektedirler.

Yeniden Refah Partisinden belediye başkanı seçilen belediye başkanları aldıkları oyların kendilerine ait olduğunu iddia edenlerde vardır fakat bu iddia temelsiz ve kendilerini avutmaya dönük beyhude açıklamalardır.

Yerel seçimlerde Akp ye tepki olarak Yeniden Refah Partisinin adaylarına oy veren her partiden seçmen de vardı belediye başkanlarının istifa ettirilmesi öncelikle Yeniden Refah Partili seçmenlere ve Akp ye tepki olarak adaylarımıza destek veren tüm muhalif parti seçmenlere büyük haksızlık edildiğini görmekteyiz .

2028 yılına iddialı adımlarla iktidara koşan Yeniden Refah Partisini hiç bir güç engelleyemeyecektir.

Akp nin Bu nobran davranışlarinin cezasını önümüzdeki 2028 seçimlerinde milletimiz Yeniden Refah Partisini mağdur etmeye çalışıp boğmak isteyen Akp ye sandıkta cevabını vereceğine inanıyoruz.

Sözde Akp nin ve sistemin demokrasi oyunuda duvara toslamıştır. 
Akp nin Çifte standartları ve hukuksuz uygulamaları akp yi Türkiye'nin en hızlı eriyen partisi durumuna düşürmüştür bu hızlı düşüş devam edecektir.

Akp nin doğrudan ve dolaylı saldırılarıni milletimizin vicdanına havale ediyoruz. 

Ziyaülhak Yamaç
Yeniden Refah Partisi İl Başkanı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Fahrettin Kağba’dan 19 Ekim Mesajı
Fahrettin Kağba’dan 19 Ekim Mesajı
İzzet Akdağ, Başakşehir Mahallesi Muhtarlığına Adaylığını Açıkladı
İzzet Akdağ, Başakşehir Mahallesi Muhtarlığına Adaylığını Açıkladı