SMA HASTASI HAVİN’İ YAŞATALIM

Mehmet AKSOY - BHA /Aslen Mardin’li olup İstanbul’da ikamet eden Mehmet Şirin Aydar’ın SMA hastası kızı Havin’in durumu gün geçtikçe kötüleşiyor.

SMA HASTASI HAVİN’İ YAŞATALIM
Bu içerik 962 kez okundu.

Havin için İngiltere, Fransa, Almanya ve farklı ülkelerde başlatılan Kampanya’nın öncülüğünü yapan ve İngiltere’de yaşayan aslen Şanlıurfa’lı olan Gülistan Karaca’nın her kesimden ve herkesten destek beklediklerini ve SMA hastalarına el uzatılmasını istediklerini dile getirdi.

Havin’in annesi ile yapılan görüşmede Havin’in durumu gün geçtikçe ağırlaştığını ve bir an önce ihtiyaç duyulan 2 milyon USD (Dolar)’ın toplanmaması halinde gözlerinin önünde evlatlarının eriyeceğini dile getirip, herkesten ve özellikle evlat sahibi olan anne babalardan destek beklediklerini ifade etti.

Bizde basın mensubu olarak duymuş olduğumuz sorumluluğu bütün dünya ile paylaşmayı bir görev olarak bilip, Havin evladımıza gerekli olan parayı bir önce toplayabilmek için gerekli bütün insan kurum ve kuruluşlara ulaşmak adına herkesten destek bekliyoruz.  Bu aşamadan sonra paylaşacağımız hesap numaraları hem valilik izinlidir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Lorin Toprak, Batman İç Mimarlar Odası Temsilcisi oldu
Lorin Toprak, Batman İç Mimarlar Odası Temsilcisi oldu
BU PROJEYLE KOMŞULARIN YÜZÜ GÜLÜYOR
BU PROJEYLE KOMŞULARIN YÜZÜ GÜLÜYOR