EŞ BAŞKANLAR, BARO İNSAN HAKLARI MERKEZİ BAŞKAN VE ÜYELERİNİ KABUL ETTİ

BHA - Batman Belediyesi Eş Başkanları, Batman Barosu Başkanı, Baro İnsan Hakları Merkezi Başkan ve üyelerini makamında kabul etti.

EŞ BAŞKANLAR, BARO İNSAN HAKLARI MERKEZİ BAŞKAN VE ÜYELERİNİ KABUL ETTİ
Bu içerik 936 kez okundu.

10Aralık Dünya İnsan Hakları Günü öncesi Batman Belediyesine gelen Batman Barosu Başkanı Abdulhamit Çakan ile Baro Yönetim Kurulu üyeleri, İnsan Hakları Merkezi Başkan ve üyeleri, Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz’ı ziyaret ederek 10-17 aralık İnsan Hakları Haftası kapsamında yapılması planlanan etkinlikler ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

10 Aralık İnsan Hakları günü ve haftasına ilişkin etkinliklerde Eş Başkanlardan destek ve işbirliği beklediklerini ifade eden Batman Barosu İnsan Hakları Merkezi Başkanı destek ve işbirliği sözü aldı.

Görüşmenin samimi bir ortamda verimli ve dostane olduğu belirtildi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Lorin Toprak, Batman İç Mimarlar Odası Temsilcisi oldu
Lorin Toprak, Batman İç Mimarlar Odası Temsilcisi oldu
BU PROJEYLE KOMŞULARIN YÜZÜ GÜLÜYOR
BU PROJEYLE KOMŞULARIN YÜZÜ GÜLÜYOR