BAKANLIK KARİYER UZMANLARI, YURTTAYDI

Ülkemizde 06 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen deprem felaketinin ardından, Batman’da yüzlerce depremzede aile Süveybe Ana Kız Yurdunda misafir ediliyor.

BAKANLIK KARİYER UZMANLARI, YURTTAYDI
Bu içerik 405 kez okundu.

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Süveybe Ana Kız Yurdunda kalan depremzede misafirleri yerinde ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanlığından Kariyer Uzmanları Fuat Taşkesenligil ve Mehmet Demir misafirlere verilen hizmetleri yerinde gözlemlediler. Süveybe Ana Kız Yurdunda kalan depremzede ailelerinin barınma, sağlık, eğitim, beslenme ve diğer hizmetlerin uygunluğunu yerinde inceleyen Taşkesenligil ve Demir genel bir değerlendirmede bulundular.

AİLELERLE GÖRÜŞTÜLER

Yurtta kalan ailelerle, çocuklarla, personellerle ve gönüllülerle birebir görüşen Gençlik ve Spor Bakanlığı Kariyer Uzmanları Fuat Taşkesenligil ve Metin Demir’e Yurt Hizmetleri Müdürü Nurettin Gültekin ve Süveybe Ana Kız Yurdu Müdiresi Fatma Aktan da eşlik etti. Yurt incelemelerini bitiren Taşkesenligil ve Demir son olarak genel bir değerlendirme için Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’i makamında ziyaret edip istişarelerde bulundular. İl Müdürü Özperk, yaşanan deprem felaketi sonrası yurtta kalan misafirlerle yakından ilgilendiklerini de sözlerine ekledi.

 

FOTO; YURT ZİYARET

****************************************

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BATMAN VAKFI’NDAN 544 ÖĞRENCİYE BURS DESTEĞİ
BATMAN VAKFI’NDAN 544 ÖĞRENCİYE BURS DESTEĞİ
“BATSO’DA BEMBEYAZ BİR SAYFA AÇACAĞIZ”
“BATSO’DA BEMBEYAZ BİR SAYFA AÇACAĞIZ”