Özdemir otogalericiler esnafı için Bakan Kurum ile görüştü

Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir otogalericiler sitesi esnafının talepleri için Bakan Murat Kurum’la görüştü.

Özdemir otogalericiler esnafı için Bakan Kurum ile görüştü
Bu içerik 543 kez okundu.

Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Batman oto galericiler sitesi esnafının sorunlarını çözmek için girişimlere devam ediyor.

Özdemir yaptığı açıklamada; Oto galericiler sitesinde bulunan ve Milli Emlak’a ait iken TOKİ’ye devredilen dükkanların burada faaliyette bulunan esnafımıza satışı için TOKİ Başkanı ve Başkan yardımcısı ile daha önce görüşmüştük.

Sürecin hızlandırılması ve galerici esnafımızın sorununun çözülmesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sn. Murat Kurum ile de görüştüklerini ve Bakanın TOKİ Başkanlığına gerekli çalışmaların yapılması için talimat verdiğini belirtti.

Otogalericiler sitesindeki esnafımızın taleplerinin olumlu bir şekilde karşılanması için süreci takip edeceklerini ifade eden Özdemir, hiçbir esnafımızın mağdur olmaması için çabaladıklarını belirtti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Lorin Toprak, Batman İç Mimarlar Odası Temsilcisi oldu
Lorin Toprak, Batman İç Mimarlar Odası Temsilcisi oldu
BU PROJEYLE KOMŞULARIN YÜZÜ GÜLÜYOR
BU PROJEYLE KOMŞULARIN YÜZÜ GÜLÜYOR