Oyun gruplarındaki bazı aletlerin kullanılamaz hale geldiğini belirten vatandaşlar, parkın bir an önce bakım ve onarımdan geçirilmesini istiyor.
Çay Mahallesi’nde çocukların vakit geçirdiği çocuk oyun parkındaki oyun grupları ve ekipmanların zaman içerisinde yıprandığı ve bakıma ihtiyaç duyduğu ifade edildi. Mahalle sakinleri, özellikle bazı oyun aletlerinin onarım yapılmadığı için çocuklar tarafından güvenli şekilde kullanılamadığını belirtti. Parkın yoğun kullanıldığını dile getiren vatandaşlar, çocukların oyun oynayabileceği alanların düzenli olarak kontrol edilmesi ve yıpranan ekipmanların yenilenmesi gerektiğini söyledi.
Çocuklardan ve Mahalle Sakinlerinden Çağrı
Parkın yeniden çocukların güvenli şekilde kullanabileceği hale getirilmesini isteyen mahalle sakinleri, Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’a çağrıda bulundu. Vatandaşlar, parktaki kırık ve yıpranmış oyun aletlerinin tamir edilmesini, kullanılamayacak durumdaki ekipmanların ise yenileriyle değiştirilmesini talep etti. Mahalle sakinleri, çocukların güvenli ve sağlıklı bir ortamda oyun oynayabilmesi için parkın bakım ve onarım çalışmalarının yapılmasını bekliyor.
