Batman’daki öğrenci yurtlarında görev yapan personelin mesleki bilgi ve becerilerini geliştirmek, hizmet kalitesini artırmak amacıyla gerçekleştirilen eğitim programının açılışı, Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’in konuşmasıyla yapıldı.
“ÖĞRENCİLERİMİZE KALİTELİ HİZMET VERMELİYİZ”
İl Müdürü Özperk, açılış konuşmasında yurtlarda görev yapan personelin öğrencilere sunulan hizmetlerin kalitesinde önemli bir role sahip olduğunu belirtti. Özperk, öğrencilere daha kaliteli ve nitelikli hizmet sunulabilmesi için personelin kendisini sürekli geliştirmesinin önemine dikkat çekti.
“PERSONEL EĞİTİMLERİNİ ÖNEMSİYORUZ”
Eğitim programına Yurt Hizmetleri Müdürü Nurettin Gültekin, Personel Şube Müdürü Hüseyin Onat, Eğitim Şube Şefi Cihan Önen, sosyal çalışmacı Gülden Öncel, psikolog Gülümser Yorgun ve diyetisyen Gülbin Özgün katıldı.Program kapsamında personele; yurt hizmetlerinin yürütülmesi, görev ve sorumluluklar, öğrenci iletişimi, psikososyal destek, sağlıklı beslenme ve mesleki gelişim gibi çeşitli konularda eğitimler verildi. İl Müdürü Özperk, personelin mesleki gelişimine katkı sunan eğitimlerin, yurtlarda barınan öğrencilere sunulan hizmetlerin daha nitelikli ve verimli hale gelmesine önemli katkı sağlayacağını ifade etti.
