ÖZEL İDAREDE PERSONELLERE 89 BİN PROMOSYON

Batman İl Özel İdaresi, personelinin ekonomik refahını artırmak amacıyla yürüttüğü banka promosyon görüşmelerini rekor bir anlaşmayla sonuçlandırdı.

ÖZEL İDAREDE PERSONELLERE 89 BİN PROMOSYON
Bu içerik 574 kez okundu.

Altı bankanın katıldığı ihalede en yüksek teklifi sunan Vakıfbank ile üç yıllık protokol imzalandı.

Yapılan anlaşma kapsamında İl Özel İdaresi bünyesinde görev yapan 369 personele, kişi başı 89.000 TL promosyon ödemesi yapılacak. Bu rakam, kamu kurumlarında şimdiye kadar yapılan en yüksek promosyon anlaşmalarından biri olarak dikkat çekti.

 “EMEKLERİN KARŞILIĞINI VERMEK BOYNUMUZUN BORCU”

Kurumdan yapılan açıklamada, bu anlaşmanın sadece bir mali destek değil, aynı zamanda personele verilen değerin bir göstergesi olduğu vurgulandı:“Vatandaşlara her koşulda özveriyle hizmet sunan personelimizin emeğine değer veriyoruz. Onların daha iyi şartlarda yaşam sürmesi, hizmet kalitemizi de yükseltecektir. Anlaşmamızın tüm çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz.”

EKONOMİK DESTEK, MORAL OLDU

Yüksek enflasyon ve yaşam maliyetlerindeki artışın gölgesinde gelen bu promosyon ödemesi, çalışanlar için hem ekonomik bir nefes hem de moral kaynağı oldu. Kurum çalışanları, verilen desteğin zor ekonomik koşullarda anlamlı bir adım olduğunu belirterek, yönetime teşekkür etti.

3 YILLIK GEÇERLİ OLACAK

Anlaşmaya göre promosyon ödemeleri peşin olarak yapılacak ve protokol üç yıl boyunca geçerli olacak. Vakıfbank’ın teklifinin, diğer bankaların sunduğu teklifleri geride bırakarak ihaleyi kazandığı belirtildi.Bu gelişmeyle birlikte Batman İl Özel İdaresi, hem kurumsal çalışan memnuniyetine verdiği önemi göstermiş oldu hem de kamu kurumları arasında örnek teşkil edecek bir promosyon modeline imza attı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
"ÇÖZÜM VE TOPLUMSAL BARIŞA GÜÇLÜ DESTEK OLALILIM"
“TÜRKİYE HEP 18 YAŞINDADIR”
“TÜRKİYE HEP 18 YAŞINDADIR”