Engelliler Muş Maçı İçin Hazırlanıyor

Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Federasyonu 2024-2025 sezonu Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’ndeki 10. maçına yoğun bir şekilde hazırlanıyor.

Engelliler Muş Maçı İçin Hazırlanıyor
Bu içerik 143 kez okundu.

Geçtiğimiz hafta oynanan karşılaşmada, uzatma dakikalarında şanssız bir yenilgi alan Batman ekibi, 25 Ocak 2025 Cumartesi günü Muş Bedensel Engelliler Takımı ile karşılaşacak. Takım, bu maça mutlak galibiyet hedefiyle odaklanmış durumda.

Kulüp yönetimi yaptığı açıklamada, 2007 yılından bu yana ligde mücadele ettiklerini ve bu sezonun başarılı bir başlangıç yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Yönetim, “Tecrübemizle zorlu ama başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyoruz. Bu süreçte bizlere destek veren tüm sponsorlarımıza ve destekçilerimize teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Batman TÜPRAŞ Rafineri Müdürlüğü ve Lavi Meyve Suları firmasının verdikleri destekle  motivasyonlarını artırdıklarını vurgulayan yönetim, bu katkıların takımı daha büyük hedeflere taşıdığını dile getirdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Hukukta Yeni Tartışma: “Önlem Almama Davranışı” Delil Sayılabilir mi?
Hukukta Yeni Tartışma: “Önlem Almama Davranışı” Delil Sayılabilir mi?
Av. Serra Taşköprü’den Dikkat Çeken Teori
Av. Serra Taşköprü’den Dikkat Çeken Teori