Deva'dan Şehit Aileleri ve Gazilere Ziyaret

DEVA Partisi Batman İl Başkanlığı, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Batman Şubesi Başkan Yardımcısı Gazi Taha Etiz, Batman Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Hasan Demir ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Batman Şubesi Başkanı Yahya Görmüş'ü zi

SİYASET - 2020-09-26 09:13:03

Deva'dan Şehit Aileleri ve Gazilere Ziyaret

Gerçekleştirilen ziyaretlere, DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Merkez İlçe Başkanı Şehmus Yılmaz ve partinin yönetim kurulu üyeleri katılım gösterdi.

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Batman Şubesi Başkan Yardımcısı Taha Etiz, gerçekleşen ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, vatan için şehit ve gazi olmuş kahramanların ailelerine her türlü maddi, manevi desteği sağlamak için çaba gösteren herkese teşekkür ederek, devletin, milletin en şerefli konumu olan şehitler ve gaziler için herkesin birlik, beraberlik ve seferberlik mesajı vermesine rağmen, bunu hissetmediklerini ve genellikle yalnız bırakıldıklarını belirtti.

 

Batman Şehit ve Gazi Aileleri Derneği'ne gerçekleştirilen ziyarette konuşan Başkan Hasan Demir ise, "Şehitlerimizin, gazilerimizin kanıyla sulanmış bu vatan toprağında onların sayesinde yaşıyoruz. Onların ailelerinin her bir ferdi bize emanet. DEVA Partisi olarak yanımızda olmanızdan büyük şükran duyuyoruz" dedi.

 

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Batman Şubesi Başkanı Yahya Görmüş, Batman'da gaziler olarak yalnız bırakıldıklarını dile getirerek, "Bizler 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve 19 Eylül Gaziler Günü’nde dahi yalnız bırakılıyoruz. Şehitlerimiz ve gazilerimiz, Türkiye'nin bir karış toprağı için bir an düşünmeden canını ortaya koyan, şu an burada oturmamızı sağlayan kahramanlarımızdır. Şehit ailelerini ve gazilerimizi bir an olsun yalnız bırakmadan, onlar için maddi ve manevi olarak elimizden geleni ortaya koymalıyız" ifadelerini kullandı.

 

"KAHRAMANLARIMIZIN HER AN YANINDAYIZ"

 

Ziyaretler ile ilgili değerlendirmelerde bulunan DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, her an şehit ailelerinin ve gazilerin yanında olacaklarını dile getirerek, "Öncelikli olarak birçok şehit ailesi ve gazi derneğinin açılması, mevcut derneklerimizi ve vakıflarımızın görmesi gereken değeri yitirmesine neden oluyor. Mevcut derneklerimizi ve vakıflarımızı her açıdan güçlendirmeliyiz. Ayrıca ülkemizin her bir noktasında şehitler ve gaziler arasında ayrım yapıldığına dair duyumlar alıyoruz. Her bir şehidimiz, ailesi ve gazilerimiz arasında hiçbir şartta ayrım gözetilmemeli. Gazilerimiz de istihdam hakkı, maaşlarının iyileştirilmesini ve bayram yardımlarının tekrardan yapılmasını talep ediyor. Bu noktalarda her türlü girişimler başlatılmalıdır. Şanlı tarihimiz boyunca hür yaşamak için, bağımsız olmak için,

istiklal için aziz milletimiz canını ortaya koymaktan asla tereddüt etmemiştir. Kahraman milletimizin kararlılığı ile Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalmış ve kalmaya devam edecektir. Şehitlerimizin ve gazilerimizin hiçbir zaman hakkını ödeyemeyiz. Bu vatan için evlatlarını feda eden şehit ailelerimizin, canlarını hiçe sayarak millete siper eden gazilerilerimizin her zaman yanında olduk bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Şehit ailelerimizi ve gazilerimizi ziyaret ediyoruz. Acılarını paylaşmaya çalışıyoruz. Vatanını, toprağını canından çok seven bir milletin ferdi olarak, şehit aileleri ve gazilerimiz için her zaman daha iyisini yapabilmenin gayreti içerisindeyiz ve olmaya da devam edeceğiz. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyor; hayatta olan gazilerimize ve değerli ailelerine minnet, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

“BELEDİYEDE ADİL DÜZEN GETİRMEYİ TAAHÜT EDİYORUZ”

“BELEDİYEDE ADİL DÜZEN GETİRMEYİ TAAHÜT EDİYORUZ”

13:53 - SİYASET

“MUHTAR ADAYLARI OLARAK HALKIMIZA ÖZÜR BORÇLUYUZ”

“MUHTAR ADAYLARI OLARAK HALKIMIZA ÖZÜR BORÇLUYUZ”

12:49 - ROPÖRTAJLAR

“5 Bin sosyal konut yapacağız”

“5 Bin sosyal konut yapacağız”

12:29 - SAĞLIK

“ÇAMLITEPE’YE HİZMET SÖZÜMÜZ VAR”

“ÇAMLITEPE’YE HİZMET SÖZÜMÜZ VAR”

16:56 - SİYASET

“CUMHURBAŞKANIMIZI BATMAN’A YAKIŞIR BİR ŞEKİLDE AĞIRLAYACAĞIZ”

“CUMHURBAŞKANIMIZI BATMAN’A YAKIŞIR BİR ŞEKİLDE AĞIRLAYACAĞIZ”

14:22 - SİYASET

Basın Haber Ajansı / BHA Gazetesi