BİR PSİKOPATIN GÜNLÜĞÜ...
Sibel DUYMAZ

BİR PSİKOPATIN GÜNLÜĞÜ...

Bu içerik 693 kez okundu.

Bir Psikopatın Günlüğü çok merak ettiğim bir kitaptı. Daha fazla beklemek istemedim ve hemen okumaya başladım. Nir Hezroni’nin yazdığı ilk romanı olan Bir Psikopatın Günlüğü, gerilim türündeki bir eser. Konuya gelecek olursak, psikopat bir karakter olan Ajan 10483, örgüt tarafından suikastçi olarak işe alınır ve verilen üç hedefi yok eder. Aradan 10 yıl geçer, öldü sanılan Ajan 10483’e ait bir günlük örgütün eline geçer. 10483 yaşıyordur, örgüt, psikopat eski ajanı yok etmeye kararlıdır.

Kitabın beni en çok etkileyen yanı, yazarın 10483’ün karakterini iyi analiz ederek okuyucuya sunması oldu. Karakterin çocukluğundan bu yana günlüğüne yazdığı sayfalarda yazarın kullandığı doğal üslup sayesinde bende gerçek bir günceyi okuyormuşum hissi uyandırdı. Bunların yanında Hezroni, olayları bir film gibi kurgulayarak yazdığı için yarattığı dünyayı tüm ayrıntılarıyla kafamda kurabildim. Tabii kurarken gerim gerim gerildim.

Bir Psikopatın Günlüğü’nü çıkaran Garaj Kitaplar’ın okuyucularla ne kadar ilgili bir yayınevi olduğundan da bahsetmeden geçemeyeceğim. Piyasada çok yeni olmalarına rağmen önlerinin açık olduğunu düşünüyorum.  Kendilerine ait iki kitabım daha var onları da okumak için sabırsızlanıyorum. 
Kitaba geri dönecek olursam, psikopat bir kişiliğin hayatında kısa bir yolculuk yapmak istiyorsanız, hele bir de gerilim kitaplarını seviyorsanız bu kitabı mutlaka okumalısınız. Herkese mutlu günler...

DİĞER YAZILAR
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
“Köprü kazaların merkezi haline geldi”
“Köprü kazaların merkezi haline geldi”
"OSB'LERLE 60 BİN KİŞİ İŞ SAHİBİ OLACAK"