BEKA-DER’DEN 330 AİLEYE YARDIM

Batman Eğitim Kültür Araştırma ve Yardımlaşma Derneği (BEKA-DER) geçtiğimiz Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi vatandaşlar için kuru gıda yardımında bulundu.

BEKA-DER’DEN 330 AİLEYE YARDIM
Bu içerik 587 kez okundu.

Dernek üyelerinin topladığı 66 bin TL destek ile 330 ailenin kuru gıda ihtiyacını karşıladı. Ayrıca örnek bir çalışmaya daha imza atan BEKA-DER,  hazırlanılan 330 kolinin 30’nu çölyak hastalarına özel hazırladı.

Salgın nedeniyle ülke genelinde birçok vatandaş hem sağlık açısından hem de ekonomik anlamda zor günler geçiriyor.  Bu zorlu süreçte yardımlaşma kültürüne duyulan önem bir kez daha ortaya çıkarken Ramazan ayında vatandaşlara destek olmak amacıyla Batman’da BEKA-DER, ihtiyaç sahiplerini unutmadı. Ramazan ayının ilk günlerinde BEKA*DER ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere toplam 66 bin TL maliyetle 330 ailenin kuru gıda ihtiyacını karşıladı. Zor durumda olan çölyak hastalarını da unutmayan BEKA-DER, 30 yardım kolisini de bu hastaların kullanabileceği gıdalardan oluşturdu.

ÇÖLYAK HASTALARI UNUTULMADI

Ramazan ayında yardımlaşma kültürünün önemini hatırlatan BEKA- DER Başkanı Ferit Tunç, “Ramazan, tüm Müslümanlar için hem yardımlaşma hem de bereket ayıdır. Salgın nedeniyle bu Ramazan ayında da vatandaşlarımız zorluk içerisinde hayatlarını sürdürüyor. Ramazan ayının bereketini ve yardımlaşma kültürünü yaşatmak adına ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanında yer aldık. Dernek olarak bu Ramazan’da 330 aileye kuru gıda desteğinde bulunduk. Ayrıca yardım kolilerimizden çölyak hastalarının kullanabileceği gıdalardan oluşan 30 kolimizi bu şekilde hazırladık.  İlerleyen zamanlarda çölyak hastalarına yönelik yardım koli sayımızı da artıracağız. Bu konuda dernek üyelerimizin gösterdiği yardımseverlik ve duyarlılıkları için hepsine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
“BELEDİYEDE ADİL DÜZEN GETİRMEYİ TAAHÜT EDİYORUZ”
“BELEDİYEDE ADİL DÜZEN GETİRMEYİ TAAHÜT EDİYORUZ”
“MUHTAR ADAYLARI OLARAK HALKIMIZA ÖZÜR BORÇLUYUZ”
“MUHTAR ADAYLARI OLARAK HALKIMIZA ÖZÜR BORÇLUYUZ”