Emlak Katılım Batman’da ilk şubesini hizmete açtı

Köklü geçmişinden aldığı güçle sektörün en genç üyesi olarak faaliyetlerini sürdüren Emlak Katılım, şube ağını genişletmeye devam ediyor.

Emlak Katılım Batman’da ilk şubesini hizmete açtı
Bu içerik 675 kez okundu.

Rotasını ülkemizin petrol üssü olan ve sanayisinin de günden güne gelişmesiyle önemli bir merkez olan Batman’a çevirdi. Bölgede ilk şubesini hizmete açan Emlak Katılım, Türkiye genelinde yılsonuna kadar 50 şubeyi faaliyete geçirmeyi hedefliyor.

Türkiye’nin dört bir yanında şubeleşme çalışmalarını sürdüren Emlak Katılım, yeni şubesini Batman’da hizmete sundu. Gerek şube ağı gerekse Emlak Katılım “e-şube” ile müşterilerine yenilikçi ürün ve hizmetlerini ulaştıran Emlak Katılım, yeni şubesiyle 42 noktaya ulaştı. Emlak Katılım, 2020 sonuna kadar 50 şubeye ulaşmayı hedefliyor.

1940’lı yıllardan itibaren ülkemizin petrol üssü olan, tarımsal faaliyetlerin yanı sıra sanayi sektöründe de yapılan yatırımlarla gelişim gösteren Batman’da ilk şubelerini açmaktan duydukları mutluluğu dile getiren Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar, “Şubelerimiz ülkemizin dört bir yanına götürdüğümüz hizmet noktaları olmakla birlikte, yerel ekonomiye ve istihdama katkı sağlayan birer araç niteliğindedir. Şube ağımızı genişletmeyi önümüzdeki yıllarda da sürdüreceğiz. Batman’da ilk şubemizi açmaktan dolayı çok mutluyuz. Burada müşterilerimizin farklılaşan finansal ihtiyaçlarına katılım bankacılığı ilkeleriyle ürettiğimiz hizmetlerle yanıt vermeyi hedefliyoruz. Bu sayede yerel ekonomiye de katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Batman şubemizin bölge halkına ve ülkemize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Şube ağı 42 noktaya ulaştı

Emlak Katılım; Merkez (Ataşehir), Fatih, İkitelli, Ümraniye, Erenköy, Laleli, Sultanbeyli, Bağcılar, Pendik, Altunizade, Beykent, Güneşli, İmes, Merter, Üsküdar, Avcılar, Metrokent, Maslak, Maltepe, Kavacık, Beşyüzevler (Gaziosmanpaşa), Gebze, Ankara, Ankara (Ostim), Aksaray, Batman, Bursa, Bursa Yıldırım, Diyarbakır, İzmir, İzmit, Gaziantep, Kahramanmaraş, Malatya, Mersin, Samsun, Kayseri, Rize, Adana, Konya, Konya Büsan ve Antalya şubeleriyle hizmet vermeye devam ediyor.

Dijital bankacılıkta büyümeye odaklanıyor

Emlak Katılım, şube ağını genişletirken dijital kanallarını geliştirmeye devam ediyor. Türkiye’nin dört bir yanından müşteri kazanmak istediklerini bu bağlamda şube ağları kadar dijital kanalları da etkin bir şekilde kullanmayı hedeflediklerini belirten Bayraktar, şöyle devam etti: “Bu süreçte müşterilerimize uzaktan, şubeye gelmeden hesap açabilecekleri; Emlak Katılım “e-şube”yi hizmete sunduk. “e-şube” sayesinde tamamen dijital kanal üzerinden müşterimiz olup ihtiyaç duydukları tüm bankacılık hizmetlerini şubeye gelmeden dijital kanal üzerinden kolaylıkla gerçekleştirmelerini sağlıyoruz. Dijital bankacılık alanında müşteri memnuniyeti ve bağlılığını sağlayacak ürünler özelinde çalışmalarımız devam ediyor. Bu kulvarda büyümeye odaklanıyoruz.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
MUHTAR RÜZGÂR’DAN TEŞEKKÜR
MUHTAR RÜZGÂR’DAN TEŞEKKÜR
BEDENİN GÜÇLÜ DİLİ
BEDENİN GÜÇLÜ DİLİ