BAŞKAN MÜJDECİ MAZBATASINI ALDI

Geçtiğimiz hafta düzenlenen DEVA Partisi 1. Olağan Batman Kongresi'nde İl başkanlığına seçilen Av. Melik Müjdeci, mazbatasını aldı.

BAŞKAN MÜJDECİ MAZBATASINI ALDI
Bu içerik 1047 kez okundu.

Çok sayıda partili ile Batman İl Seçim kuruluna giden Müjdeci, kurul yetkililerinden mazbatasını alarak resmen göreve başladı. Mazbata töreninde konuşan DEVA Partisi Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci, "Seçim kurulundan aldığımız mazbata ile göreve seçilmiş olarak tekrar başladık. Her kesimi temsil eden, ehil bir kadro ile artık sahalara ineceğiz, kapı kapı dolaşacağız, vatandaşlarımızı dinleyeceğiz. Batman her alanda çok daha iyisini hak ediyor. Sorun odaklı değil, çözüm odaklı olacağız. Tek hedefimiz Batman'ı parmakla gösterilen bir şehir yapabilmektir. Bunun için üyelerimizle, teşkilatımızla, yönetimimizle durmaksızın çalışacağız. Bana ve ekibime güvenerek kongrede oy veren tüm partililerimize ve ilk günden itibaren desteğini esirgemeyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederiz." dedi.

DEVA Partisi'nin Batman İl Yönetim Kurulu'nda şu isimler yer aldı:

Abdülkerim Akgül Adnan Kavuştur Ahmet Mazlum Demir Ahmet Nasıroğlu Betül Kızılkan Bilal Kayran Burak Akın Bülent Kurt Devran Karaer Durmaz Adanır Ebru Tayğav Ferda Ayış Halil Özdemir Hediye Akdeniz İsmail Soysal Kamuran Ekmen Kezizer Sizer Masum Günaydın Mehmet Akdağ Melek İnançlı Muhammed Ali Atilla Özlem Şilan Türk Recep Gündüz Sadettin Vergili Mehmet Sait Avşar Siraç Bulut Talat Ayhan Turan Songur Vefa Kavşut Yaşar Yiğiz

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
“BELEDİYEDE ADİL DÜZEN GETİRMEYİ TAAHÜT EDİYORUZ”
“BELEDİYEDE ADİL DÜZEN GETİRMEYİ TAAHÜT EDİYORUZ”
“MUHTAR ADAYLARI OLARAK HALKIMIZA ÖZÜR BORÇLUYUZ”
“MUHTAR ADAYLARI OLARAK HALKIMIZA ÖZÜR BORÇLUYUZ”