GENÇLİK SPOR 15 TEMMUZ TURNUVALARINI BAŞLATIYOR

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, ’15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ kapsamında bir dizi etkinlik ve yarışma yapacak.

GENÇLİK SPOR 15 TEMMUZ TURNUVALARINI BAŞLATIYOR
Bu içerik 575 kez okundu.

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, etkinlik alanları ve yarışma formatlarını belirlediklerini söyledi. İl Müdürü Özperk yaptığı açıklamada; “Dünyayı ve ülkemizi etkisine alan Covid - 19 Pandemisine yönelik alınan tedbirler göz önünde bulundurularak,  15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Dart, satranç, atletizm ve oryantiring turnuvaları düzenleyeceğiz. “dedi.

TURNUVALAR 12 TEMMUZ’DA BAŞLAYACAK

Turnuvaların 12 Temmuz 2020 tarihi itibariyle başlayacağını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk; “12 Temmuz 2020 Pazar günü Online Dart Turnuvası, 13 Temmuz 2020 Pazartesi günü Online Oryantiring yarışması, 15 Temmuz 2020 Çarşamba günü Atletizm Federasyonu ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz koordinasyonunda 15 kız ve 15 erkek sporcunun katılımıyla Atletizm Tartan Pistinde, saat 18.00’da Atletizm (1000 metre) yarışması ve 15 Temmuz 2020 tarihinde Çarşamba günü Online Satranç Turnuvası yapılacaktır. Bütün branşlarda dereceye giren sporculara çeşitli ödüller, kupa ve madalya verilecektir.  Bütün sporcularımızı ve Batman halkını destek olmaya katılım sağlamaya davet ediyoruz.” diye konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
"OSB'LERLE 60 BİN KİŞİ İŞ SAHİBİ OLACAK"
MUHTAR RÜZGÂR’DAN TEŞEKKÜR
MUHTAR RÜZGÂR’DAN TEŞEKKÜR