KENTİN HER NOKTASINDA ÇALIŞMALAR YÜRÜTÜLÜYOR

BHA - Batman Belediyesi, alternatif yol arayışlarını Bayındır Mahallesinde yürüttüğü planlı çalışmalar kapsamında sürdürüyor.

KENTİN HER NOKTASINDA ÇALIŞMALAR YÜRÜTÜLÜYOR
Bu içerik 940 kez okundu.

Bir taraftan yeni yol açma çalışmaları, diğer taraftan asfalt serimi gerçekleştiren ekiplerimiz halkın takdirini kazanıyor.

Batman Merkez Bayındır Mahallesinde henüz bina yapılmayan alanların çevresine ada bazlı yollar yaparak altyapı çalışmalarını da gerçekleştiren Batman Belediyesi, Bayındır ve Petrol mahallelerini çevre yoluna bağlayacak olan bağlantı yolunda da sona geldi. 20 metre genişliğinde 557 metre uzunluğundaki yol, mahalle sakinlerini olduğu kadar alternatif yol kullanıcılarına da rahatlık sağlayacak.

Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, deforme olmuş yollarda yenileme öncesi asfalt söküm çalışmalarını tamamlayarak asfalta hazır hale getirirken, Pazaryeri Mahallesi’nde 2701, 2702, 2710 ve 2749. Sokaklarda ve Mezopotamya Caddesinde asfalt serimi gerçekleştirdi. Ekiplerimiz gerçekleştirdiği çalışmalarda; 1finişer, 2 kepçe, 2 silindir, 10 personel, 9 kamyon ile 7 bin 500 ton asfalt serimi yaptı.

Batman Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, belediye personelinin özverili çalışmalarının takdire şayan olduğunu ifade ederek yapılan çalışmalarla Batmanlılara en iyi hizmeti sunmayı amaçladıklarını belirtti. |+

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
“Köprü kazaların merkezi haline geldi”
“Köprü kazaların merkezi haline geldi”
"OSB'LERLE 60 BİN KİŞİ İŞ SAHİBİ OLACAK"